Eshuis Architect +31(0)6 340 265 84

Reviews

Schuurwoning Veluwe - Ede

Opdrachtgevers Villa NM: "Vanaf het begin wisten we dat het goed zat. Niet omdat we precies wisten welk huis we samen zouden gaan ontwerpen. We hebben namelijk meerdere keren samen op een modderige kavel of bij een bouwval gestaan. Maar omdat we vanaf de eerste schets ervaarde dat het ontwerp van Egbert ontstaat uit de relatie met zijn klanten, het begrip van de plek en het doorgronden van de woonwens.

Voor de bouw van onze woning hebben we een prachtige kavel gevonden, ongeveer 100 meter van de bosrand op een oude kwekerij tussen de boerderijen, omzoomd door een houtwal. Daar ontstond al snel het idee voor onze woonschuur. Veel licht, hout en zo duurzaam mogelijk. Een woning die generatiebestendig en tot die tijd ook een fijne plek voor gasten is. Egbert legt unpretentieus zijn ziel in een woning. Subtiel, maar je merkt het, van de knusse kamer waar iedereen zich op zijn gemak voelt tot dat ene uitzicht waar we geen genoeg van krijgen."

houten woonschuur Veluwe - Eshuis Architectmodern houten villa - Eshuis Architect


Villa NM - Achterveld

Opdrachtgevers Villa NM: "Wij zijn erg blij met het ontwerp. Egbert heeft goed naar onze wensen geluisterd en dat creatief vertaald naar een praktisch, duurzaam, bijna energieneutraal huis met veel mogelijkheden. Zijn naam zal altijd verbonden blijven aan deze creatie. Wij zijn Egbert erg dankbaar en hij is ook nog eens een fijn mens om mee samen te werken. Chapeau!"
Villa Vogelhorst - Almere

Opdrachtgevers Villa Vogelhorst - Almere: "Het exterieur van de woning weerspiegeld onze beide karakters. De plint opgebouwd uit grillig metselwerk staat voor natuurlijk en avontuurlijk, het strakke witte volume is meer geordend en gestructureerd. Het open interieur biedt ons daarbij de gewenste interactie in het huis."

baksteen architectuur villa Almere - Eshuis ArchitectBenieuwd naar de mogelijkheden? 
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Laten we kennismaken!
 
 
 
Bellen
Instagram
LinkedIn