Eshuis Architect +31(0)6 340 265 84

Nieuws 2024

Complete renovatie woning Soesterberg

Complete renovatie woning Soesterberg

27 mei 2024: Mooie nieuwe opdracht! De komende weken aan de slag met het maken van een plan en ontwerp voor de complete renovatie, interne verbouwing en uitbreiding van deze karakteristieke jaren '50 hoekwoning in Soesterberg.

Mooie foto's Laviniastraat Almere-Poort

Mooie foto's Laviniastraat Almere-Poort

10 mei 2024: Mooie foto's door fotograaf Marc Broekman van dit onlangs opgeleverde kleinschalige woningbouwproject in Almere-Poort. Dit natuurinclusieve woonbuurtje ligt aan een groen park midden in het Homeruskwartier. Het plan, in opdracht van Arc2 architectuur en ISPA Vastgoed, bevat een zestal rijwoningen, vier twee-onder-een-dakkers, en twee halfvrijstaande woningen.

Mooie foto's Poldervilla Hazerswoude

Mooie foto's Poldervilla Hazerswoude

23 mei 2024: In het Groene Hart is onlangs deze elegante villa met bijgebouw opgeleverd. De uitwaaierende transparante achtergevel biedt vanuit de woonkamer en leefkeuken maximaal zicht op het open polderlandschap. Het woonhuis, ontwerp in opdracht van Arc2 architectuur, is voor een groot deel gebouwd met natuurlijke materialen met een fraaie zichtbare houtconstructie in het interieur. De strakke vormgeving met de combinatie van hout en langformaat gevelstenen geven de villa een luxueuze uitstraling.

Vergunning is binnen!

Vergunning is binnen!

7 maart 2024: De omgevingsvergunning is binnen! Voor deze moderne villa is een passende en eigentijdse uitbreiding ontworpen in opdracht van Arc2 architectuur. De aanbouw bevat een atelier aan de tuinzijde, berging en entreeluifel. De uitbreiding wordt gebouwd met natuurlijke materialen en krijgt een groendak. De houten lariks gevelplanken worden door middel van een zwarte levende biologische beschermlaag verduurzaamd.

Afbouwfase Studio Ede

Afbouwfase Studio Ede

21 februari 2024: Voor de particuliere opdrachtgevers van Schuurwoning Ede is een bijpassend ontwerp gemaakt voor een vrijstaande studio met zicht op de fraaie landelijke omgeving. Bouwbedrijf van Middendorp heeft de studio grotendeels gebouwd met biobased materialen. Voor de gevels is lokaal geoogst Veluws hout toegepast. Momenteel is de afbouwfase in volle gang!

Oplevering Villa NM Achterveld

Oplevering Villa NM Achterveld

19 jan 2024: Wat een mooi resultaat, trots op de samenwerking met onder meer Arc2 architectuur en Bouwbedrijf van Middendorp! Een bijzonder proces waarin ik samen met mijn vrouw Bethina (Eshuis Interieurstyling) het ontwerp voor zowel het exterieur als interieur van dit fraaie woonhuis heb mogen verzorgen. We kijken uit naar de foto's in het voorjaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!


Laten we kennismaken!
 
 
 
Bellen
Instagram
LinkedIn